Creative Life – 29 t/m 31 maart – Werkspoorkathedraal Utrecht

Dit jaar is Zin & VerZin weer te vinden op Creative Life: het leukste creatieve event van het jaar. Kom langs voor een workshop, gedichtje, gedicht op maat of een kletspraatje. Hopelijk tot dan!

Schrijf en typ je eigen gedicht op bloempapier (incl. lijstje)

Kosten: € 15,00 euro

(let op: dit is exclusief Creative Life ticket. Deze bestel je hier.)

Tijdsduur: 60 minuten

Tijden: vrij 12.00 uur, zat 15.00 uur, zon 12.00 uur

Wat gaan we doen:
Altijd al eens je eigen gedicht willen schrijven maar bang dat het je niet lukt? Wees welkom bij deze workshop en in een uur tijd staat er ook bij jou iets moois op papier. Tijdens de workshop geef ik voorbeelden, van mezelf en anderen. Vervolgens ga je aan de slag met jouw verbeelding en herinneringen. Is er iets waar je graag over wilt schrijven? Neem het vooral mee naar de workshop. Aan het einde typ jij (of ik als je dat liever hebt) je gedicht over op mooi bloempapier en doen we er een mooi lijstje omheen. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

“Afgelopen jaar deed ik de workshop bij Laura. Vanaf het moment dat ik plaatsnam achter de typemachine en begon te tikken merkte ik dat ik begon te stralen. Laura neemt je op een relaxte manier mee in hoe je nu eigenlijk begint en hoe je je eigen gedicht vormgeeft. Ik heb genoten!” Judith Runsink

Triffid

Storytelling: zet jouw verhaal in voor je bedrijf of blog

– DEZE WORKSHOPS ZITTEN HELAAS HELEMAAL VOL! –

Kosten: € 15,00 euro

(let op: dit is exclusief Creative Life ticket. Deze bestel je hier.)

Tijdsduur: 60 minuten

Tijden: vrij 15:00 uur (VOL), zat 12:00 uur (VOL), zon 15.00 uur (VOL)

Wat gaan we doen:
In een uur tijd leer je (in vogelvlucht) wat storytelling is en hoe je het kunt inzetten. Wat is jouw verhaal en hoe breng je dit het beste over? Ook als je geen bedrijf of blog hebt maar wel nieuwsgierig bent naar jouw kernverhaal ben je welkom. Van tevoren krijg je een link die je een persoonlijkheidstest laat doen (die duurt maar heel kort en is kosteloos). Aan de hand daarvan gaan we aan de slag!

“Ik wilde je nogmaals bedanken voor de leuke storytelling workshop. Ik merk dat ik dit hele onderwerp nog veel leuker blijk te vinden dan ik dacht en een schrijfcafé zou ik bij nader inzien toch ook echt heel leuk vinden haha. Ik hou je aanbod in ieder geval in de gaten, wellicht tot ziens!” Githa van Eeuwen

Githa van Eeuwen - Paintings & Stories

Ander leuks waarvoor je bij mij terecht kunt op Creative Life

Gedicht op maat

Als ik geen workshops geef ben je welkom voor een (mini-)gedicht op maat. Kom even langs bij de stand en ik plan je ervoor in. Een gedicht kost 10,- euro (alleen op dit event) en typ ik ter plekke voor je op mooi handgeschept bloempapier. Ik stel je een paar vragen en aan de hand daarvan ga ik aan de slag!

Gedichten, kaartjes en typemachines

Verder vind je in mijn stand gedichten van mijn hand (met en zonder lijstje), kaarten en typemachines. Daarnaast verkoop ik ook typelinten, zowel zwart als rood. Op mijn Facebookpagina en Instragram zie je welke typemachines ik nog heb staan. Heb je interesse in een bepaalde machine? Laat het me van tevoren even weten dan reserveer ik hem voor je en zet ik hem klaar. Alle machines zijn werkend. Daarnaast zijn ze schoongemaakt, hebben  ze een nieuw lint en een goede koffer (tenzij anders vermeld).